Davčno svetovanje

Državi le toliko davka, kolikor ji pripada!

Vas zanima, kako plačati državi le toliko davkov, kot je nujno potrebno? Ste prepričani, da so davki, ki jih plačujete, pravilno obračunani?

Dandanes lahko pomeni dobro poznavanje davčne zakonodaje in prakse tudi velike davčne prihranke in izognitev večjim davčnim tveganjem. V računovodstvu Xenox nudimo naslednje storitve davčnega svetovanja:

 

admin
tax11

OPTIMIZACIJA DAVČNE BILANCE

Pomagamo optimizirati obdavčitev vašega poslovanja. Nudimo individualno svetovanje in obravnavo.

INDIVIDUALNO DAVČNO SVETOVANJE

IZVAJANJE PREVENTIVNIH DAVČNIH PREGLEDOV

Pregled celotnega poslovanja, kot bi ga opravil davčni inšpektor. Odkrivamo napake oz. davčna tveganja in predlagamo rešitve za optimizacijo davčnih obveznosti in odpravo napak.

S.P., D.O.O., D.D.ali D.N.O.?

Vas zanima, katera pravno formalna oblika je za vaše podjetje najugodnejša z vidika davkov? Temeljito analiziramo vaše sedanje in bodoče poslovanje ter pripravimo primerjalne izračune.

woman-accountant2

DAVČNI SVETOVALEC S CERTIFIKATOM

Iščete kvalitetno davčno svetovanje, pa ne veste komu zaupati? Pri nas ste glede strokovnosti in izkušenj povsem brez skrbi.

Davčno svetovanje v računovodstvu Xenox vam nudi Ksenja Skalicky Slokan, ki je pridobila CERTIFIKAT in strokovni naziv DAVČNA SVETOVALKA. Certifikat podeljuje Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije.

 

Certifikat